szon-sportoldal

2008.05.02. 12:01

Úrrá lennének a pechsorozaton

<p>Szombaton fél hattól Tökölön vendégszerepel a baktalórántházi labdarúgócsapat.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/urra-lennenek-a-pechsorozaton/cn/szon-news-km_01-20080502-115927"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Balszerencsés csapat a Baktalórántháza. A huzamosabb ideje sérült trió mellé eltiltás vagy egészségügyi probléma miatt rendre feliratkoznak többen, mindez hétről hétre összeállítási gondokat vet fel. A csütörtöki, Tuzsér elleni bajnokin Bodnár, Saliga Z. és Márkus ment le fájdalmas arccal a pályáról, ha hármójuk közül valaki hadra fogható szombaton, pozitívumként értékelik. Két nap múltán ugyanis újabb találkozó vár rájuk, fél hattól Tökölön próbálnak szerencsét.

– Nem lesz egyszerű pontot vagy pontokat szerezni, de bízom a csapatunk tartásában. Nehéz helyzetben vagyunk, annak kell kitennie magáért, aki éppen lehetőséget kap. Nem sok idő maradt a regenerálódásra, ezt persze tudtuk előre. Riválisunk a bennmaradásért küzd, egy ponttal előzi meg a Tuzsért. Mi önmagunk ellenfelei leszünk, remélem, elérjük célunkat – ecsetelte Kovács János, a Baktalórántháza edzője.

 

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!