A rendőrség keresi a fiatal nő támadóit

A támadás helyszíne
A támadás helyszíne - © Fotó: police.hu
Debrecen – Két férfi megtámadott egy nőt Debrecen belvárosában. A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Debreceni Rendőrkapitányság 09010/2819/2014. bűnügyi számon eljárást folytat ismeretlen tettesek ellen személyi szabadság megsértése bűntett és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 4-én 10 óra körüli időben, Debrecenben a Hatvan utcán – a Múzeum közben – sétált egy fiatal nő, akit két ismeretlen férfi megállított és nem engedték, hogy tovább menjen. Az ismeretlenek a nőt az átjáróban falhoz szorították, majd az egyikük a sértettet egy késsel több helyen megsebesítette.

A támadók ezt követően elvették az áldozatnál talált értéket, majd a helyszínről elmenekültek.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Az ismeretlen tettesek körülbelül 20 éves, 170-180 centiméter magas, fekete hajú, átlagos testalkatú férfiak, akik közül az egyik egy piros, míg társa egy szürke színű pólót viselt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekményt látta, illetve a két férfival kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen – személyesen – a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai É. utca 4. szám) vagy hívja telefonon a nap 24 órájában elérhető 52/ 457-040 számot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Fényes nappal raboltak ki egy lányt a belvárosban
Debrecen – Két személy keveredett szóváltásba egy fiatal nővel, akitől elvették az értékeit a debreceni Hatvan utcai átjárónál pénteken fél 12–kor – ennyit válaszolt megkeresésünkre Dobó Dénes.