A rendőrök visszaadták a kabai házból eltűnt tárgyakat

Kaba – A püspökladányi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint egy kabai házból bútorokat és egyéb tárgyakat tulajdonított el.


Egy nő tett bejelentést 2015. április 20-án a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába arról, hogy egy kabai családi házba betört egy ismeretlen személy és onnan széket, fotelt, ágyat, hűtőt, valamint cserépkályhát tulajdonított el. A rendőrök a bejelentést követően adatgyűjtést végeztek, tanúkat hallgattak ki, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható N. Sándor helyi lakost. A 20 éves férfit a püspökladányi nyomozók 2015. április 28-án elfogták és a városi rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt a bűncelekmény elkövetését elismerte. A nyomozók a lopás során eltulajdonított tárgyakat a sértettnek visszaadták.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya N. Sándor ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – folytatja az eljárást.

– police.hu –
hirdetés