Helyi közélet

2012.09.10. 16:16

Határsértők és dulakodók a Berettyóújfalu Rendőrkapitányság keresztüzében

Csütörtök éjjel három konyári férfival szemben kellett intézkedni a járőröknek, akik hangos szóváltást követően egymással dulakodtak.

Csütörtök éjjel három konyári férfival szemben kellett intézkedni a járőröknek, akik hangos szóváltást követően egymással dulakodtak.

A rendőri intézkedést követően 2 férfi előállításra került a Derecskei Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kerültek kihallgatásra, egyiküket őrizetbe vették, mivel megalapozottan gyanúsítható garázdaság vétség elkövetésével, valamint az eljárás során megállapítást nyert, hogy a férfi még 2011 nyarán felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettét is megvalósította, mely vádemelési javaslattal megküldésre került a Debreceni Városi Bíróságnak.

Biharkeresztes belterületén a rendőrök 1 afgán és 1 pakisztáni tiltott határátlépőt fogtak el, akik ellenőrzése során megállapítást nyert, hogy úgy lépték át az ország határát, hogy jogszerű tartózkodásra feljogosító okmánnyal nem rendelkeztek, csupán a román hatóságok által kiállított menekült kártya volt náluk. Az idegenrendészeti eljárás lefolytatását követően a 2 férfi a román hatóságok részére átadásra került.

Tegnap délben nemzetközi elfogatóparancs alapján vettek őrizetbe egy 53 éves olasz honosságú perui állpolgárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában