Sport

2014.10.28. 16:56

Egy paraszthajszálon múlt Bohos Kornél győzelme

Debrecen - A debreceni testépítő a Superbody után a decemberi NAC világbajnokságra koncentrál.

Debrecen - A debreceni testépítő a Superbody után a decemberi NAC világbajnokságra koncentrál.Minden idők egyik legnagyobb hazai küzdelmét hozta az idei Superbody Grand Prix döntője, ahol az elsőség a korábban vb-címet szerző Kovács Ferenc és a debreceni Cutler Team ásza, Bohos Kornél között dőlt el.

A versenyen olyan kiélezett küzdelmet figyelhettek meg a jelenlévők, hogy a bírák sem tudtak dönteni és háromszor is összemérték a két bodys teljesítményét a színpadon. A „romszáraz” Bohos végül egy hajszállal leszorult a dobogó legfelső fokáról, ennek ellenére büszke lehet teljesítményére, nem beszélve arról a showról, amelyet elővezetett az őrjöngő közönségnek.

– Akkor nagyon mélyen érintett, amikor kiderült, ha picivel is, de lemaradtam az aranyéremről – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak a bodybuilder. – Mostanra azonban már sikerült valamelyest megemésztenem a történteket. Hihetetlen volt a finálé, harmadszorra is kihívtak bennünket a pódiumra, utoljára már akkor, miután mindketten jócskán ettünk-ittunk a színfalak mögött. Teli gyomorral is megmérettetünk és valamivel jobbnak látták végül az ellenfelemet. Végülis egy WABBA-világbajnok vert meg, míg Nagy Hunor személyében egy ugyancsak WABBA vb-címet birtokló bodyst utasítottam magam mögé – jelentette ki „Mr. Szem”.

Csak a NAC vébé

A testépítő elmondta, egyelőre csak az év végi NAC világbajnokságig tervez előre, bár a barátnője unszolására végül lehet, hogy jövőre újra megpróbálja elhódítani a Superbody-elsőséget.

A versenyen ugyancsak döntőbe jutott a debreceni Karosán Krisztián, aki a tinédzser kategóriában a 3. helyen végzett.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!