A Reallal és a Lokival csábítják a családokat

A Reallal és a Lokival csábítják a családokat
A Reallal és a Lokival csábítják a családokat - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Sokszoros válogatottak csapnak össze a tíz éve bajnokságot nyert DVSC tiszteletére rendezett gálán.

Ebben a hónapban lesz tíz esztendeje, hogy a DVSC a történetének első magyar bajnoki címét elhódította. A jeles alkalom a tiszteletére rendezik meg május 30-án a Real Team Családi Napot – hangzott el a hétfői sajtótájékoztatón a Nagyerdei Stadionban.

Világsztárok érkeznek

Debreceni Péter főszervező ragadta magához először a szót, s elmondta, a délutántól estig tartó programsorozat fénypontja a 18 órától rendezendő Real Madrid Legends-DVSC All Stars mérkőzés lesz, amely találkozó során a 2005-ös bajnokcsapat tagjai olyan futballistákkal csapnak össze, mint Fernando Morientes, Christian Karembeu, Iván Campo, Francisco Buyo, José Emilio Amavisca, Michel Salgado vagy Francisco Pavón.


Michel Salgado | Fotó: Getty Images Michel Salgado | Fotó: Getty Images ©

A gálameccs előtt, 16 órától egy Magyar Hírességek-Debreceni Ikonok mérkőzésre is sor kerül, a hajdúságiak soraiban például ott lesz a sajtótájékoztatón szintén részt vevő Kondás Elemér is, a DVSC vezetőedzője.

– A cél az, hogy a családok mindegyik tagjának megfelelő programot nyújtsunk, a gyerekeknek, a nőknek és a férfiaknak is. Szeretnénk megtölteni a Nagyerdei Stadiont, amelyre lokálpatriótaként nagyon büszke vagyok. Fontos, hogy Debrecen jó hírét vihetik a nagyvilágba a Real Madrid egykori sztárjai is – jelentette ki Debreceni Péter, hozzátéve, a stadion kapui 15 órától nyitnak ki, s az eseményre a jegyeket már hétfő éjféltől meg lehet vásárolni az interneten, a tikettvételhez természetesen nem lesz szükség szurkolói kártyára.

A tíz évvel ezelőtti Loki máig is aktívan futballozó tagja, Böőr Zoltán azt mondta, bízott benne, hogy lesz valamilyen kis ünnepség a korábbi siker kapcsán, de a Real Madrid vendégszereplése minden várakozását fölül múlja.

HBN-TN