A Real volt a jobb

Akt.:
A Real volt a jobb
A Real volt a jobb - © Fotó: Matey István
Debrecen – A Real Team Családi Nap fénypontja valamivel este hat után vette kezdetét, amikor a Real Madrid Legends együttese a DVSC 10 évvel ezelőtt bajnokságot nyert alakulata ellen lépett pályára.

A gálameccs kezdetén a madridiak domináltak, az első negyvenöt percben egy ziccert is értékesítettek, mégpedig Congo révén.

A fordulás után sokkal többet birtokolta a labdát a Debrecen, azonban a gólokat ismét a realosok lőtték: Morientes ajtó-ablak helyzetből, Vallina pedig szép helyzetfelismerés nyomán talált a hálóba.

A vége előtt egy perccel Éger László értékesítette a Sitku felvágásáért megítélt büntetőt, ezzel kialakult a 1-3-as végeredmény.

HBN


A tények

DVSC 2005–Real Madrid All Stars 1–3 (0–1)

DVSC: Csernyánszki (Tomic) – Bernáth (Virág B.), Éger, Komlósi, Nikolov (Hegedűs Gy.) – Habi – Dombi (Sitku), Madar, Sándor T., Szatmári Cs. (László) – Kerekes.

Real Madrid: Contreras (Álvarez) – Velasco, Cabrera (Moran), Pavón (Martin Vázquez), Sabido (Palencia) – Aragón (Grosso), Tote (Martínez), Fernando (Amavisca), Moran (De Las Heras) – Morientes, Congo (Vallina)

G: Congo, Morientes, Vallina, Éger


Debrecenben a Real Madrid!
Debrecen – A terveknek megfelelően megérkeztek a Real Madrid veteránjai szombaton a cívisvárosba, hogy futballmeccset játsszanak ma délután a Loki „All Stars” labdarúgó csapatával a Nagyerdei Stadionban. A 20. század legjobb klubját olyan sztárok képviselik, mint Fernando Morientes, Amavisca, vagy Martín Vázquez.