Helyi közélet

2015.08.06. 20:12

Szintre hozzuk, ha lemaradt

Debrecen - Megnéztük, mi újság a Kiss Attila vezette Hajdúböszörménnyel, trükkös balkanyart teszteltünk Debrecenben, és még fürdési tanácsokat is osztogattunk.

Debrecen - Megnéztük, mi újság a Kiss Attila vezette Hajdúböszörménnyel, trükkös balkanyart teszteltünk Debrecenben, és még fürdési tanácsokat is osztogattunk.


Hajdú-Biharban idén már ketten fulladtak vízbe, a megyében a nyílt vizek közül egyedül a Látóképi Tófürdőben (Macsi-Balcsi) engedélyezett a fürdés, ennek ellenére több tiltott helyen – Keleti-főcsatorna, Hortobágy, Berettyó, Körös – is vízbe merészkednek a strandolók.


A böszörményiek ugyan érzik Debrecen közelségének hátrányait, de inkább az előnyeit akarják kihasználni. Interjú Kiss Attilával, a város polgármesterével.


A kocsma előtt állók felé lőve igyekezett csitítani a hangzavart.


Olvasónk felvetésére megnéztük Debrecen egyik legszemetebb elágazását, ahol csúcsidőben simán hosszú percekbe telik egy balkanyar. Mi sem csalódtunk benne.


Debrecenben rendezik meg augusztus 11–18. között a 19. FAI Hőlégballon Európa-bajnokságot. A le- és felszállás helyszíne a Tócóvölgy, a debreceni és a hajdúszoboszlói repülőtér lesz.


Mennyire kell tartanunk a sok ezer kilométert embertelen és tisztálkodási lehetőséget nélkülöző körülmények között megtett menekültek egészségügyi állapota miatt? Kíváncsiak voltunk, vajon az egészségügyi kockázatokat igyekeznek-e szűrésekkel mérsékelni.


Egy cívisvárosi videós megörökítette a szerda délutáni felhőszakadást, és gyorsan faragott is belőle egy timelapse-gyöngyszemet. A végeredmény tényleg nem semmi.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában