A rájátszás már másik kávéház: kiderül, melyik arcukat mutatják az újvárosiak

A rájátszás már másik kávéház: kiderül, melyik arcukat mutatják az újvárosiak
© Fotó: Derencsényi István, archív
Balmazújváros – Nagy derbire van kilátás, Egerbe látogat Füzesi Ferenc alakulata.

Az Eger otthonában, a Kemény Ferenc Sportcsarnokban van jelenése szerdán 18 órától a Kőnig-Trade Balmazújvárosi KK csapatának. A férfi kézilabda NB I. alsóházi rájátszásában (7-14. hely) két forduló után a hajdú-bihariak állnak a legjobban, 13 ponttal a hetedikek, míg az egriek négy egységgel az utolsó előttiek.

Két meccsen van eddig túl mindkét egylet: az utóbbi időben hullámzó teljesítményt nyújtó Újváros a nyitányon 29–29-re végzett a Cegléd ellen, majd 29–25-re nyert a PLER vendégeként pénteken – nagyon kellett már a győzelem Oláh Gáboréknak. A Heves megyeiek szoros meccsen, 26–25-re kaptak ki Orosházán, szombaton pedig, hazai pályán 27–25-re verték a Komlót.

Az alapszakaszban ősszel kiélezett derbit vívtak a felek, 22–21-re az újvárosiak diadalmaskodtak, ám tavasszal visszavágtak Tóth Edmond tanítványai, akik sima, 26–18-as sikert arattak.

Persze a playoff már egészen más, ahogy szokták mondani, újrakezdődik a bajnokság, így nem lehet kiindulni az előző két ütközetből. Mindenesetre az szinte borítékolható, hogy küzdelmes mérkőzés vár a csapatokra szerdán.

HBN
hirdetés