A Püspökladány nyerte a megye II. déli csoportját

A Püspökladány nyerte a megye II. déli csoportját
© Illusztráció: Matey István
Hajdú-Bihar – A Megye II. osztály déli csoportjának utolsó előtti fordulójában bajnoki címet szerzett magának a Püspökladány, miután elhozta Hajdúszovátról a három pontot. Ennek ellenére a ladányi mester nem elégedett minden játékosával.

Hajdúszováti SKE–Püspökladányi LE 1–4 (1–2)

150 néző Vezette: Kovács Á. (Erdélyi T., Gyugos B.)

Hajdúszovát: Kökény R.– Tóth J., Kaszás Z., Tóth B., Orsó A., Katona Cs., Szebenyi A., Mészáros I., Kovács L., Kaszás S., Tőkés M. Edző: Kökény Richárd.

Püspökladány: Petrezselyem T.– Kéri M., Ispán R. (Boruzs I.), Mile B., Horváth I., Baranyai L., Nádházi S., Nagy S., Szilágyi T. (Sós P.), Sass F. (Szabó B.), Varga L. Edző: Fülöp András.

Gól: Kaszás S., illetve Varga L.(2), Ispán R., Szabó B. Jók: Mindenki, külön dicséret illeti Mészáros I.-t és Kaszás S.-t, illetve Varga L., Baranyai L. Ifi: 0–18.

Kökény Richárd: – Bajnok csapat látogatott el hozzánk. Tisztes helytállással küldtem pályára a csapatot, amit száz százalékkal teljesítettek is. Csak sajnos az eredményekre tekintve mindig különbségek vannak. Ez annak köszönhető, hogy néhány játékosunk mikor kedve van eljön focizni, ha nincs akkor nem jön. Amennyiben végig ilyen felfogásban játszottunk volna, nem a tabella legutolsó pozícióját foglalnánk el. Büszke vagyok csapatom mai teljesítményére, gratulálok a Püspökladánynak a bajnoki címhez!

Fülöp András: – Gratulálok csapatomnak a bajnoki címhez! A jövőre nézve aggasztó pár játékosom hozzáállása a labdarúgáshoz. Nem hogy a Megye I.-hez, de még a Megye III.-hoz is kevés!További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek