Pünkösdhétfő legolvasottabb cikkei

Akt.:
Pünkösdhétfő legolvasottabb cikkei
Hajdú-Bihar – Lássuk mitől pörgött fel a Hajdú Online olvasószámlálója pünkösdhétfőn!


Sikeres aerobik főpróba Baku előtt
Az elmúlt hétvégén a debreceni Flex-HD SE rendezésében Nyíradony városában került sor az Aerobik Magyar Bajnokságra, mely egyben az éves kupasorozat második állomása, és a novemberi Európa bajnokság válogatója is volt. A rendezvényt megnyitotta a verseny fővédnöke, Tasó László.

aerobik_


Kötőjel: Főiskola a sarkon
Vannak a világon épületek, objektumok, amiket egyszer elnevez a közvélemény és utána, történhet akármi, bármi, a nevük örök marad. Réti János írása.

foisk


Miért vagyok állandóan éhes?​
Sokan teszik fel maguknak ezt a kérdést. Az alábbiakban összegyűjtöttünk hét okot, amik a farkaséhség kialakulásának hátterében meghúzódhatnak.

Increasing Obesity Figures Cause Health Concerns


Videó: két évtizede elhozták a lányok a csodát
Debrecen – A DVSC-TVP-Aquaticum–Békéscsabai Előre NKSE szezonzáró NB I-es bajnoki találkozó előtt köszöntötték a 20 évvel ezelőtt a norvég Baekkelagets Oslo ellen EHF-kupát nyert​ egykori DVSC-Symphonia női kézilabdacsapatát.

kezi


Növények a lakásban a feng shui szerint
A feng shui alkalmazásával állítólag annyi plusz energiát nyerünk, amennyi hozzásegít a kiegyensúlyozott élethez.

Detail of a Bonzai Tree


A SZÉP-kártyákon 1,8 milliárd még felhasználásra vár
Mintegy 1,8 milliárd forint szerepel még a Széchenyi Pihenőkártyákon (SZÉP-kártya) a 2013-as befizetések- ből, amelyek felhasználási határideje 2015. május 31-én jár le.

kartya


A debreceni Halek Márton szűk Universiadé-kerettag!
Vincze Balázs szűkítette a dél-koreai Gwangjuban rendezendő Universiadéra címvédőként készülő keretét. A debreceni Halek Mártont is a soraiban tudó együttes május 27-én, szerdán reggel kezdi meg a felkészülést az egyetemisták és főiskolások júliusi olimpiájára.

halek


A Ligakupa döntőjéért lépnek pályára
A dunaújvárosi döntetlen nem ingatta meg a csapat önbizalmát.

dvsc_