A PSG bejelentette Mbappé megszerzését

A PSG bejelentette Mbappé megszerzését
© Fotó: en.psg.fr
Budapest/Párizs – A Paris Saint-Germain hivatalosan bejelentette Kylian Mbappé megszerzését, a korábbi sajtóhíreknek megfelelően a 18 éves futballista egy évre kölcsönbe érkezik.

A párizsi klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint utána végleg megvásárolják a válogatott szélsőt, akiért sajtóhírek alapján 180 millió eurót fizetnek.

A párizsi klub ezzel a megoldással azt igyekszik elérni, hogy kevésbé legyen kitéve az Európai Labdarúgó Szövetség szankcióinak a pénzügyi fair play-szabályzat megsértése miatt.

Korábban a PSG-hez szerződött brazil Neymar 222 millió euróért vásárolta ki magát – nyilvánvalóan új klubja támogatásával – barcelonai szerződéséből, ezzel övé az eddigi legdrágább átigazolás.

– MTI –


Fotó: origo.hu/
Párizs - A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy ötéves, 2022-ig szóló szerződést kötött a Barcelonát elhagyó Neymarral. Mint ismert, a Paris Saint-Germain már hetekkel ezelőtt megkörnyékezte Neymart, majd csütörtök este a Barcelona a hivatalos honlapján j...