Helyi közélet

2014.06.10. 18:43

Küldjön hírt! - Szegeden tart előadást a hajdúsági költő

Szeged, Hajdúszoboszló - 2014 júliusában látogathat Szegedre Egri László, a fiatal bestseller író, ahova egy közelmúltban életre hívott egyetemi irodalmi kör által kapott felkérést.

Szeged, Hajdúszoboszló - 2014 júliusában látogathat Szegedre Egri László, a fiatal bestseller író, ahova egy közelmúltban életre hívott egyetemi irodalmi kör által kapott felkérést. A meghívás egy olyan kötetlen beszélgetésre szól, amely a Fiatalok vándorúton címet viseli. Az irodalmi, kulturális témákon túl tehetséggondozás és menedzselés is szerepel a témakörök között.

Egri László, a huszonhat éves hajdúszoboszlói költő és író mindeddig két sikeres munkával büszkélkedhet. A Pennamorzsák versgyűjtemény Év Felfedezettje 2013 díjat hozott neki, idén megjelent Közösségi kóter című írása pedig heteken át vezette a Líra és a Bookline e-könyves toplistáit.

A Kortárs Költő Liga irányítója, néhány hónapja az Oravecz Nórát és Leiner Laurát felvonultató Legbefolyásosabb fiatal írók tabelláján is helyet kapott. Egy harmadik lapszámát megjelentetni készülő kulturális folyóirat alapító-főszerkesztője, a Cédrus-díj kurátora. Legutóbb Komiszár János Holló László-díjas festőművésszel dolgozott együtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában