A plasztikai sebészet nem rejt sok újdonságot Dr. Falus Györgynek

Akt.:
A plasztikai sebészet nem rejt sok újdonságot Dr. Falus Györgynek
Dr. Falus György számára az újdonság már legtöbbször nem is újdonság, hiszen számtalan szakmai rendezvényen vesz részt, melyeken az összes újdonságot megismeri és a mindennapi plasztikai sebészeti eljárásoknál alkalmazza is azokat. 1993 óta dolgozik plasztikai sebészként és már pályája kezdetén azonnal a kórházi és a magánpraxist is kipróbálta. Nála tapasztaltabb plasztikai sebészt nehezen találunk.

Az esztétikai műtéteket saját vállalkozása keretében végzi és kollégái is maximális szakmai hozzáértéssel rendelkeznek. Rendelésein és a páciensekkel való kapcsolattartásban mindig előtérbe kerül a pozitív hozzáállás, hogy minél több fiatalodni vágyó páciensen segítsenek szakértő munkatársaival. A számtalan plasztikai sebészeti eljárás mindegyike alkalmas az életminőség javítására, elősegítik az életben való boldogulást, valamint a súlyproblémákkal küszködőknek is megoldást nyújtanak. Nem biztos, hogy mindenkinek elegendő a konditerembe járnia ahhoz, hogy visszanyerje eredeti súlyát, hiszen számos dolog befolyásolja ezt. Életünk során számos komolyabb esemény van, amelyen szeretnénk a legjobbat kihozni magunkból. Ilyenkor a szarkalábak eltüntetése, az arcfeltöltés is segítséget nyújt abban, hogy a legjobbat mutassuk. Gondoljunk csak egy esküvőre.

A plasztikai sebészet komoly eljárás, a drfalus.hu weboldalon keresztül megfelelő szakember segítségét kérheti. Szemhéjplasztika, mellplasztika, arcplasztika választható a széles kínálatból. A műtéteket magánklinikán vagy kórházban végzik, ahol jól képzett kollégák segítik a műtétek során. Dr. Falus György számára a legfontosabb, hogy a páciensek elégedettek legyenek és a műtét után is biztonságban érezzék magukat. A műtétek után sem engedik el a páciensek kezét, hiszen vissza kell térni a kötelező ellenőrzésekre és konzultációkra. A mellplasztikai műtét után még 6 hónapon keresztül nem érheti fény a mellek területét, hiszen ebben az esetben a hegek nem gyógyulnának olyan szépen. A teljes gyógyulás tehát 6 hónap múlva várható, így csak azoknak érdemes a műtétre jelentkezniük, akik meg tudják oldani, hogy ne érje a sebet napfény, szolárium. A rendelőtől már érdemes előre időpontot kérni, hiszen a szabad műtéti helyek gyorsan betelnek.

– PR cikk –