A pihenés a szépség és az egészség „kulcsa”

Akt.:
Zákány Vivien
Zákány Vivien - © Fotó: Sárosi Zoltán
Debrecen – Zákány Vivien gyermekkora óta modellkedik, de eddig még nem indult szépségversenyen.

Szüleivel és bichon havanese kutyájával, Tobyval él a 19 éves Zákány Vivien, aki szintén a debreceni válogatóról került be a Miss Universe Hungary döntőjébe. Mint elmondta, gyermekkora óta modellkedik, de szépségversenyen még soha nem vett részt ezelőtt. – Szerettem volna kipróbálni magam ebben a világban is – tette hozzá fodrász képesítést épp a verseny előtt megszerző lány, aki saját bevallása szerint nem készült különösebben a válogatóra.

Munka, edzés, pihenés

– Az étrendemre és az alakomra mindig is odafigyeltem. Egy héten minimum négyszer járok edzeni. Szívesen kipróbálok új edzésprogramokat, mint például a TRX, de közel áll hozzám a táncosabb zumba óra is – mondta Zákány Vivien, akinek a hétköznapjait, sőt néha a hétvégéit is a munka tölti ki. Ennek ellenére fontosnak tartja a pihenést, mert az hozzájárul a szépséghez, és az egészséges bőrhöz. – Figyelek a megfelelő folyadékbevitelre és az edzésre is. Kicsi korom óta rendszeresen járok úszni, ezt tartom az egyik legjobb sportolási lehetőségnek – tette hozzá.

A döntőbe jutott 16 lány közül már bárki esélyes arra, hogy megnyerje a Miss Universe Hungaryt – véli a cívisvárosi szépség, aki szerint itt már mindenkinek egy a célja, a győzelem. – A lányok gyönyörűek, nehéz lesz a zsűrinek és a nézőknek meghoznia a döntést. Bízom a hazai közönségben, hogy szeretnének egy a debreceni lányt látni koronával a fején. A bizalmukért és a szimpátiájukért minden tőlem telhetőt el is fogok követni – jelentette ki Vivien.

HBN-SZFÁ


Fizikailag és lelkileg is készen áll a versenyre
Debrecen – Buglyó Evelin „újoncként” került be a Miss Universe Hungary döntőjébe.


Minden lánynak fel kell fedeznie saját értékeit
Debrecen – Muszka Gréta rutinos versenyzőként lép a döntőben a kifutóra.

hirdetés