A pénztárcánkat is igyekszik kímélni a Campus Fesztivál

Debrecen. Több mint kétszáz fellépő, nyolc színpad, rengeteg extra szolgáltatás, külföldi sztárfellépők és a hazai élvonal várják július 25–29. között a vendégeket a Campus Fesztiválon a Nagyerdőn – az ország fesztiváljainak összehasonlításában a legjobb árakon.

Belépőárak nyomában

A nyári időszakban szinte egymást érik a zenei nagyrendezvények hazánkban, a május végén megkezdődött többnapos dzsemborik akár egy nyaralással is felérnek. Azok, akik hosszú évek óta járják a fesztiválokat, folyamatosan nyomon követhették a belépők árának emelkedését, vannak viszont mindig első fesztiválozók, akik ilyenkor szembesülnek azzal, mennyibe is kerül bejutni egy zenei-kulturális eseményre.
A fesztiválok, természetesen a Campus Fesztivál – idén több mint kétszáz programmal – is a legismertebb és a közönség által leginkább szeretett előadókat hozzák el a publikumnak. Debreceni szinten nagyon elégedettek lehetünk, hiszen azok a zenekarok, humoristák lépnek a színpadra, akik a többi fesztiválon is – legkedvezményesebben azonban Debrecenben láthatjuk őket. Érdemes tehát megfontolni, hogy közel ugyanazért a programért mennyit fizetünk: a tokaji fesztiválra például 8500, a szegedi ifjúsági rendezvényre 9500, a Hajógyári-szigeten pedig 13 000 forint a helyszínen egy napijegy, míg a Campus Fesztiválra 5500 forintos áron léphetünk be egy napra.

További jegyek

A többnapos, elővételben és a helyszínen megváltható jegyek árában is Debrecen felé hajlik a mérleg, így többek között a Tankcsapdát, a Republicot, a 30Y-t, a finn Apocalypticát, az élőben egyre rockosabb Anima Sound Systemet a pénztárcánkat legjobban kímélően a Campus Fesztiválon nézhetjük meg egy rendezvény keretében, július 25-29. között a Nagyerdei Stadionban. HBN–SzL

INFOLINE
Bővebb információ: www.campusfesztival.hu

Címkék: