szon-sportoldal

2008.05.15. 10:14

Még két hét van hátra a rajtig

<p>Ötödször rendezik meg a Michelin Hungária Futófesztivált, a május 31-i esemény rajtjáig még két hét van hátra, ennek megfelelően a szervezés is a célegyenesbe érkezett.</p>

Elkészült a műsorfüzet, amelyben minden érdemleges információ megtalálható, ezek a Nyírsuli Kht. Városi Stadionban lévő bázisán vehetők át. Az Inform Média Kft., mint az esemény fő médiatámogatója a Kelet-Magyarországon és a Szabolcs Online-on keresztül is eljuttatja a szükséges tudnivalókat azokhoz, akik részt szeretnének venni a megmérettetésen.

De kik is vehetnek részt? Gyakorlatilag mindenki, aki a rajt előtt hozzájut az 5 kilométeres táv teljesítésére hivatott sötétkék vagy a 10 kilométeren való részvételhez szükséges világoskék egyenpólóhoz. Utóbbiak rajtszámmal lesznek ellátva, hiszen a hosszabbik távon ezúttal is versenyt hirdetnek a résztvevők számára. A névadó szponzor természetesen ezúttal is számol a Michelin-dolgozók és családtagjaik jelenlétére, az iskolások pedig rokonaik, ismerőseik mozgosításával a saját intézményüknek szerezhet jó hírnevet, hiszen külön díjazzák a legtöbb résztvevőt megmozgató iskolát is.

Nevezési díj nincs, a május 31-én 16 órakor esedékes rajt előtt 12 és 15 óra között lehet a Kossuth téren nevezni, illetve a hosszabbik távra a programfüzetben és a Szabolcs Online-on megtalálható nevezési lapon lehet leadni az előzetes részvételi igényt május 28-ig.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!