A párok és a szavazók is nyernek!

Várjuk a képeket!
Várjuk a képeket! - © Fotó: HBN archív
Debrecen – A tavalyi siker után ismét meghirdettük esküvőifotó-pályázatunkat.

Életünk egyik legszebb pillanata a házasságkötés. Ezt az örömteli eseményt minden pár megörökítteti, hogy évtizedekkel később is felidézhessék a napot, amikor kimondták a boldogító igent. Nekik szól játékunk: ha 2016. január 1-je után esküdtek, a megye szülöttei és/vagy itt élnek Hajdú-Biharban, nincs más teendőjük, mint előkapni az esküvői albumot, kiválasztani az önökről készült kedvenc képet, a versenyleírásban található linket megnyitva feltölteni a fotójukat és kitölteni az adatlapot. A képek bekerülnek egy erre az eseményre létrehozott albumba lapunk Facebook-oldalán.

Ajándék hétvége

A legtöbb lájkot szerző páros jutalma egy kétszemélyes, két éjszakára szóló kényeztető wellnesshétvége az egri Hotel Unicornisba. Szavazni is érdemes, hiszen aki regisztrál, részt vesz egy sorsoláson, amin három Napló-ajándékcsomagot és digitális Napló-előfizetést sorsolunk ki. A fényképeket október 31-én délig várjuk, lájkolni folyamatosan, november 3-án délig lehet.

HBN


Fontos információk

A játék lezárása: október 31., 12 óra

Sorsolás: november 3., 12 óra.

A párok az alábbi linken regisztrálhatnak: http://www.naplo.hu/eskuvoijelentkezes

A szavazók itt tölthetik ki a jelentkezési lapot: www.naplo.hu/eskuvoi-fotopalyazat-szavazok-regisztracioja


Fotó: Pixabay
Debrecen - Idén is érdemes részt venni a Hajdú-bihari Napló Facebook-oldalán zajló Napló Esküvői Fotópályázaton. A legtöbb lájkot összegyűjtő páros jutalma egy két személyes, két éjszakára szóló kényeztető wellnesshétvége az egri Hotel Unicornisban. A szavazók/lájkolók sem maradnak jutalom nélkül...