A pap vetett véget a szellem garázdálkodásának Debrecenben?

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Debrecen – Olvasóink egy ideig pórul jártak az új lakással, mert megmagyarázhatatlan dolgok történtek: égők robbantak szét, járkálást hallottak és még a számítógép is elindult magától, aztán megszólalt a zene full hangerőnél. Aztán hívták a papot.

2007-ben költöztünk egy debreceni belvárosi társasházba. Eleinte semmi szokatlan nem történt, de lassan furcsa dolgokat kezdtünk tapasztalni. Eleinte csak a parketta nyikorgott esténként, mintha járkálna rajta valaki. Később egyre furcsább dolgok történtek, például kulcsok hajoltak meg, égők robbantak szét. Nem tulajdonítottunk nagyobb jelentőséget nekik, mindig kitaláltunk valami kézenfekvő magyarázatot. Végül, amikor 1 héten belül olyan furcsaságok történtek, mint hogy a számítógép az éjszaka közepén bekapcsolt, és teljes hangerővel elindult valami zene benne, vagy például hogy a feleségem az éjszaka közepén arra kelt, hogy valaki/valami halkan a nevét suttogja folyamatosan ismételgetve, akkor úgy döntöttünk, hogy ideje papot hívni és bepótolni az elmaradt házszentelést. Furcsa módon ezután többé semmi szokatlan nem történt. Nem robbant szét egy égő sem, nem hajlott el egy kulcs sem. Ha nem velünk történt volna, el se hinném.”


Amennyiben történetét megosztja velünk, Ön tudomásul veszi, hogy a levelében leírtak szerzői jog védelme alatt nem állnak. A szerkesztőség a történet valóságtartalmáért felelősséget nem vállal.