Debrecen hírei

2013.05.13. 09:25

Jól játszott és nyert a Loki

Debrecen - A debreceni csapat hátrányból fordítva győzte le a Videotont, kivívva a közönség elismerését.

Debrecen - A debreceni csapat hátrányból fordítva győzte le a Videotont, kivívva a közönség elismerését.

Rangadót játszott vasárnap a DVSC-TEVA az OTP Bank Liga 27. fordulójában, a cívisvárosi alakulat vendége a Videoton gárdája volt a Nagyerdőn. Óriási iramban kezdtek a csapatok, a házigazdák érezhetően elkapták a ritmust és uralták a kezdeti perceket.

A félidő közepén egy kontrából - némileg váratlanul - megszerezte a vezetést a Vidi, Torghelle lőtte a kipattanót közelről Verpecz kapujába.

Nem sokkal a bekapott gól után Coulibalyt lökte fel Juhász, a megítélt büntetőt Ferenczi végezte el, de labdáját Tujvel kivédte.

Nem esett vissza a Loki és percekkel később Bódi Ádám kiegyenlítette a hátrányt.

Egymásra találtak

A szünetben Pölöskeyt Kulcsár Tamás váltotta a piros-fehéreknél és ez kitűnő húzásnak bizonyult! Az 57. percben ugyanis a támadó ellopott egy labdát a védőktől, megkerülte Juhászt, kicselezte Tujvelt és a hálóba gurított.

Jól futballozva, magas fordulatszámon dohogott a Lokomotív, ha kicsit pontosabban céloznak a hajdúságiak, újabb góloknak örülhetett volna a szép számú publikum. A Videoton mindent megtett az egyenlítésért, de nem volt átütőerő a székesfehérváriak próbálkozásaiban.

A Debrecen végül megnyerte a rangadót, a közönség és a játékosok önfeledten ünnepeltek a lefújást követően: azt nyújtotta a társaság, amit a szurkolók joggal vártak tőle.

HBN-TN


Jegyzőkönyv:

OTP Bank Liga, 27. forduló 

DVSC-TEVA - Videoton 2-1 (1-1)

Debrecen, 7000 néző. Vezette: Vad II (Erős, Albert)

DVSC: Verpecz – Bernáth, Máté, Mészáros, Korhut (Szűcs 75.) - Spitzmüller – Pölöskey (Kulcsár 46.), Bódi, Czvitkovics, Ferenczi (Sidibe 84.) – Coulibaly

Videoton: Tujvel – Brachi, Vinicius (Caneira 31.), Juhász, Szolnoki – Mitrovics, Gomes – Gyurcsó, Kovács I. (Szekeres 73.), Paraiba (Alvarez 63.) - Torghelle

Gól: Torghelle (29.), Bódi (39.), Kulcsár (57.)

Sárga lap: Paraiba (16.), Juhász (36.), Brachi (61.), Coulibaly (92.)



Debrecen - Otthonában fogadta a Loki a Videoton csapatát a labdarúgó NB I. hajrájában. A mérkőzésről élőben 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!