Egy rutinos színészpalánta

2019.07.23. 21:10

Nyilas Misi barátságokat is kötött a próbák alatt

A Légy jó mindhalálig fiatal sztárja könnyedén azonosult az ikonikus szereppel.

Július 23-án és 24-én tekintheti meg a közönség a Légy jó mindhalálig koncertszínházi változatát a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon. A Napló olvasói már több művészt is megismerhettek a produkció szimfonikus változatának bemutatója kapcsán. A főszereplő, Nyilas Misi szerepébe a csömöri Németh Krisztián Róbert bújik, aki a szerdai premier előtt beszélt a Naplónak. Az ifjú tehetség tizenegy éves, és bevallása szerint nagy izgalommal várta a produkció bemutatóját. Fiatal kora ellenére már rutinosnak nevezhető a színészpalánta, hiszen a Madách Színházban és az Operettszínházban is játszik, emellett folyamatosan tanulja is a színészmesterséget. Úgy érzi, a Légy jó csapata nagyon jól összekovácsolódott a próbák alatt, az elmúlt hetek munkáját végig jó hangulat kísérte. Több színésszel is barátságot kötött, köztük a Viola kisasszonyt alakító Jenes Kittivel.

– Olvastam Móricz Zsigmond regényét, és már első alkalommal észrevettem benne a párhuzamot Nyilas Misi és saját magam között: mindketten tanítottuk már diáktársunkat, igaz, Misi latin nyelvet, én pedig táncot korrepetáltam – mondta. A jelenleg Csömörön élő Németh Krisztián Róbert természetesen a színházi pályán szeretne maradni.

SZD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában