A nyílt utcán tépték le a nő aranyláncát Debrecenben

A nyílt utcán tépték le a nő aranyláncát Debrecenben
© Forrás: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik egy ismeretlen nő és férfi azonosításához, akik a Meszena utcában szedtek le egy láncot egy nő nyakából.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi és nő május 13-án 14 óra 30 körül Debrecenben, a Meszena utcában gyalogló nőt követték, majd a férfi a sértett nyakából kitépett egy arany nyakláncot. Ezt követően az ismeretlenek elfutottak a helyszínről.

Az elkövetőkről a biztonsági kamera felvételt készített.

A férfi 20-25 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid haja oldalt felnyírt. A bűncselekmény elkövetésekor barna színű pólót és farmernadrágot viselt.

A nő 18-20 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, normál testalkatú, hosszú haja fekete színű, fogazata szabálytalan, ferde. A bűncselekmény elkövetésekor szürke színű pólót és kék színű farmernadrágot viselt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés