A nyáron már elkészülhet a derecskei tanuszoda

A nyáron már elkészülhet a derecskei tanuszoda
© Illusztráció: Derencsényi István
Derecske – Bár a diákoknak készül, vélhetően mások is használhatják majd.

Jól halad a derecskei tanuszoda építése, a technikai berendezések bent vannak, jelenleg a parkoló készül – tudtuk meg Bakó István polgármestertől. Hozzátette: a tervek szerint 2 hónap múlva átadják a létesítményt, az nyáron strandként üzemelne. Az uszodában egy tan- és egy 25 méteres, két méter mély medence lesz; mint a városvezető elmondta, máris érkeznek a lakossági igények a használattal kapcsolatban.

Részletek a jövő héten

Maga is hallotta azokat a híreszteléseket, melyek szerint csak a diákok vehetik majd igénybe a létesítményt, erről azonban azt mondta, habár valóban ők lesznek az elsők (hiszen tanuszoda készül), a beruházó és majdani fenntartó Nemzeti Sportközpont ígérete szerint mások is használhatják az uszodát. Ennek részleteiről, hogy pontosan mikor, milyen feltételekkel, jövő héten kedden tartanak egyeztetést.

HBN0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés