Sport

2016.12.02. 15:16

Újvárosban már túlléptek a tavalyi pofonon

Balmazújváros - Belényesi Miklós elárulta, a balmazújvárosi játékosok vissza akarnak térni a győztes útra.

Balmazújváros - Belényesi Miklós elárulta, a balmazújvárosi játékosok vissza akarnak térni a győztes útra.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő labdarúgói folytatják a „rangadók hete programsorozatot”, Feczkó Tamás legénysége vasárnap 13 óratól a Kisvárda otthonában vendégeskedik, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti. A hajdúságiak az utóbbi három fordulóban a Puskás Akadémiával és a Soroksárral szemben is alulmaradtak, míg a Szolnok stadionjában döntetlenre futotta Kiss Lászlóék erejéből. Az újvárosiaknak szerdán újabb keserű pirulát kellett lenyelniük, mivel a Zalaegerszeg kiejtette őket a Magyar Kupából. A házigazdák jobb lelkiállapotban várhatják a kezdő sípszót, hiszen harmincöt pontjuk révén a második helyen állnak, a listavezető soroksáriak csak gólkülönbségüknek köszönhetően utasítják maguk mögé a szabolcsiakat.

Hasonló harcmodor

– Úgy gondolom, a szurkolók egy rendkívül élvezetes mérkőzésnek lesznek majd szemtanúi a hétvégén – kezdte a beszélgetést Belényesi Miklós, a balmazújvárosiak rutinos csatára. – Ellenfelünk hozzánk hasonlóan a látványos, sok passzra épülő futballt részesíti előnyben. Reményeim szerint a gyepszőnyeg minősége nem gátolja az együtteseket a taktikájuk megvalósításában. A kisvárdaiak keretében több remek képességű labdarúgó szerepel, említhetném Rajczi Pétert vagy Gosztonyi Andrást, ám külön egyikükre sem készültünk. Természetesen tanulmányoztuk soros vetélytársunkat, emiatt semmilyen meglepetést nem okozhatnak nekünk. Az előző hetekben sajnos nem úgy jött ki a lépés, ahogy azt szerettük volna, emiatt három ponttal a tarsolyunkban akarunk hazatérni. Tamás Laci eltiltás miatt nem léphet pályára, de a pótlása nem okoz problémát, hiszen Papp Ferenc személyében rutinos bekk helyettesíti. Szerencsére a szakmai stábnak további hiányzóval nem kell kalkulálnia, mindenki egészségesen várja a rangadót. A legutóbbi idényben ötgólos vereséget szenvedtünk Kisvárdán, ám az igazsághoz hozzátartozik, hogy a találkozót nyolc emberrel fejeztük be. A tavalyi összecsapás nem került túl sokszor szóba az elmúlt napokban.

A kupakiesés csalódást okozott, hiszen mindenképpen szerettünk volna továbbjutni, ám profi játékosok vagyunk, így túltettük magunkat a keserűségen.

HBN-BÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!