A nyakláncát akarták

A nyakláncát akarták
A nyakláncát akarták - © Fotó: police.hu
Debrecen – A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a három gyanúsítottat, akik Debrecenben azért bántalmaztak egy férfit, hogy a nyakláncát megszerezzék.

A rendelkezésre adatok szerint 2014. február 23-án 4 óra 30 perc körüli időben egy nő beszélgetni kezdett egy férfival Debrecenben egy szórakozóhely előtt, a Bajcsy-Zsilinszky utcán. A nő elcsalta a sértettet a Piac utca és Széchenyi utca kereszteződéséhez, ahol két férfi rátámadt az áldozatra, ököllel ütni kezdték azért, hogy a nyakából kitépjék az arany nyakláncát, mely a dulakodás közben elszakadt.

A rendőrök éppen arra járőröztek, amikor figyelmesek lettek az esetre, ezért bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt intézkedés alá vonták a verekedő személyeket. Az egyenruhásoknak a sértett elmondta, hogy megtámadták, valamint látták, hogy a fiúnak sérülései vannak, ezért hozzá mentőt hívtak. A járőrök a három rablót a helyszínen elfogták és a kapitányságra előállították. A nyomozók a 29 éves L. Tündét, a 25 éves R. Miklóst és a 30 éves N. Józsefet gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A hajdúhadházi lakosokkal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –