A nő rászedte és meglopta a srácot, a társa pedig eladta a zsákmányt

A nő rászedte és meglopta a srácot, a társa pedig eladta a zsákmányt
© Fotó: police.hu
Debrecen, Hajdúhadház – A debreceni rendőrök elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták a hajdúhadházi nőt és élettársát.

Egy 18 éves fiú tett feljelentést 2016. január 31-én 12 óra 45 perckor a Debreceni Rendőrkapitányságon arról, hogy ismeretlenek az éjszaka folyamán ellopták a zsebéből a mobiltelefonját és a pénztárcáját. A rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés és tanúkutatás adatai alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható hajdúhadházi nőt. A beszerzett információk alapján az eltulajdonított mobiltelefont Sz. Irén élettársa értékesítette. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság „Cívis” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai és a debreceni nyomozók 2016. április 18-án a 36 éves nőt és a 33 éves férfit otthonukban elfogták, és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket. Sz. Irén elmondta, hogy 2016. január 31-én a hajnali órákban Debrecenben, a Piac utcán látta meg a sértettet, aki egyedül volt, odament hozzá, simogatta, majd a zsebéből kivette a telefonját. A készüléket ezt követően odaadta élettársának R. Antalnak, aki azt eladta egy debreceni piacon. A gyanúsítottak a bűncselekmény elkövetését elismerték.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Sz. Irén ellen lopás vétség, míg R. Antal ellen orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– police.hu –


Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 2 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 18 személyt állítottak elő, köztük 8 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.