Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.27. 06:09

Nyíregyháza szégyene

<p>Nyíregyháza - Fertő, szemét, piszok, vagy akár utcalányok Nyíregyházán és környékén? Látta? Elcsípte? Lefotózta, vagy videót készített róla? Küldje el nekünk! Vadásszuk együtt Nyíregyháza szégyenét! <dia width="900" height="700" alt="Nyíregyháza szégyene 2008.05.26."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ny_regyh_za_sz_gyene_2008_05_26_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Nyíregyháza szégyene 2008.05.26." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/nyiregyhaza-szegyene-szegyen-muvhaz-szemet.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Olvasónk küldött be néhány képet és egy rövid videót a nyíregyházi Váci Mihály Városi Művelődési Központ környéki szemétről. Ebből az ötlet: gyűjtsük össze Nyíregyháza szégyenfoltjait!

Ha van ötlete, de nem volt Önnél kamera, hogy lefotózza az Ön által szégyenletesnek talált helyszínt, épületet vagy bármit, akkor is küldje el nekünk, majd mi lefotózzuk a gyűjteménybe!

Felvételeit és ötleteit az alábbi címre várjuk: [email protected].

Kapcsolódó cikkek:

  • Szemét, szemét, ürülék, szemét Nyíregyházán
    Elképesztő állapotok uralkodnak egy nyíregyházi családi ház udvarán. A szomszédok tehetetlenek, a tulajdonos pedig nem foglalkozik vele, hogy lassan csak ösvényt vágva lehet a szemét és a lom között eljutni a porta hátsó részéig.  

  • A belváros szívében szél szárnyán száll a szemét
    Nyíregyháza belvárosának látképét igen erősen rontotta a Dózsa György utca és a Hősök tere közötti átjáró.
  • Szemét úton-útfélen
    Jó pár utánfutónyi hulladékot "hagytak el" néhány hét leforgása alatt a gépjárművel közlekedők a Kállósemjén és Nyírbátor közötti szakaszon, nem kis munkát okozva ezzel a Közútkezelő Kht. munkatársainak.
  • Szemét ügyek
    Olvasóink joggal háborodnak fel a képeket elnézve, s jegyzik meg: messze vagyunk még Európától.
  • - Vékony Katalin -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!