A nemzetközi mezőnyben is bizonyítana a United

Memphis Depay
Memphis Depay - © Fotó: Getty Images
Debrecen – Szerda este újabb nyolc összecsapást rendeznek a Bajnokok Ligájában. Magyar szempontból érdekesnek ígérkezik a Manchester United–Wolfsburg ütközet, míg Torinóban két olyan klub feszül egymásnak, amelyik hazája bajnokságában beragadt a rajtnál.

Optimistán várhatják a Manchester United labdarúgói a Wolfsburg elleni találkozót, hiszen a hétvégén átvették a vezetést az angol pontvadászatban, amire 770 napja nem volt példa. Egyébként a „Vörös Ördögök” 2009 szeptemberében már vendégül látták a németeket a BL–ben, akkor 2–1-re nyertek. Ennek az összecsapásnak az a Kassai Viktor volt a játékvezetője, aki szerdán újra az Álmok Színházában dirigálhat.

A Juventus a bajnokságban csak a 15. helyen áll, hazai pályán még nyeretlenek a „Zebrák”, viszont az aktuális ellenfél, az Európa-liga címvédője, a Sevilla sem gyűjtögeti gőz­erővel a pontokat, az andalúzok szombaton diadalmaskodtak először az idényben. – A Juventus ellen bizonyíthatjuk rátermettségünket egész Európának. Tisztában vagyunk vele, hogy egy igazi nagycsapattal találkozunk, amelyik tavaly a döntőig menetelt a BL–ben – mondta Unai Emery, a Sevilla trénere.

HBN–BÁSporthírek