DVSC

2020.01.31. 13:08

Kiélezett mérkőzésre számítanak

Szécsi Márk reméli, három ponttal térnek haza Felcsútról.

Debrecen 20200125 Labdarúgás OTP Bank Liga NB1 bajnoki mérkõzés DVSC Újpest Foto Szabó Miklós Nemzeti Sport A képen: Szécsi Márk Adeniji Babatunde

Fotó: Szabó Miklós / Nemzeti Sport

A múlt heti sikertől megtáltosodva, az újabb győzelem reményében lép pályára a DVSC szombaton 17 órától Felcsúton, a Puskás Akadémia otthonában (élő közvetítés a haon.hu-n).

A téli pihenő után, az OTP Bank Liga 17. fordulójában az immár Vitelki Zoltán vezette Loki 4–0-ra iskolázta le az Újpestet, a felcsútiak 1–1-es döntetlent játszottak a Kaposvárral. A debreceniek 22 ponttal a tabella hetedik helyén állnak, míg Hornyák Zsolt alakulata 26 egységgel a negyedik. Ősszel 2–1-re tudott nyerni a Puskás a Nagyerdei Stadionban, a lilák ellen két gólt is jegyző Szécsi Márk reméli, ezúttal náluk landol a három pont.

– Nem vitás, jól indult számunkra a 2020-as év, ugyanakkor a helyén kell kezelni az Újpest elleni sikert, a további meccseinket is hoznunk kell ahhoz, hogy előre tudjunk lépni a tabellán. Persze örültem a két gólomnak, hiszen egy csatárt főként a találatai minősítik, ugyanakkor a lényeg az, hogy nyerni tudtunk – vélekedett a Loki csatára, aki azt is elmondta, milyen az új edzővel dolgozni. – Bár nem volt túl sok időnk összeszokni, mégis azt hiszem, hamar kialakult az összhang, és látszik a pályán, mit szeretnénk játszani – fogalmazott Szécsi, majd a Puskás elleni derbire is rátért.

– A felcsútiakkal szemben általában kiélezett összecsapást vívunk, most is hasonlóra számítunk. Szeretnénk három ponttal hazatérni, amiért mindent meg is fogunk tenni. Jó játékosok alkotják a keretüket, Gyurcsó Ádámot senkinek sem kell bemutatni, igen veszélyes tud lenni, és ott van Josip Knežević is, aki jól osztogatja a labdákat, nem árt majd rájuk kiemelten figyelni. Ahogy új mesterünk, Vitelki Zoltán is ki szokta hangsúlyozni, amennyire szükséges, kielemeztük ellenfelünket, de inkább magunkra figyelünk, ami szerintem jó taktika – mondta „Szecska”, aki nemrégiben édesapa lett, ami szerinte a pályán nyújtott teljesítményére is jó hatással van.

– Nagy öröm, hogy megszületett a kislányunk, sok pluszt ad. Múlt héten megígértem neki, hogy gólt fogok rúgni a tiszteletére, kettőt is sikerült, azt hiszem, ezúttal is a szavamat adom, hátha ismét bejön!

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában