Helyi közélet

2015.08.23. 13:14

Loki-pólóval provokálta a fradistákat egy debreceni drukker

Debrecen - Egy személyt kellett előállítani a mérkőzésen történtek miatt.

Debrecen - Egy személyt kellett előállítani a mérkőzésen történtek miatt.

Noha az ultrák távol maradtak a DVSC-TEVA-Ferencváros labdarúgó-mérkőzéstől, nem múlt el incidens nélkül a találkozó. Úgy tudjuk, egy piros-fehér szurkoló a vendégszektor elé futva provokálta a fradistákat. Értesülésünket a megyei rendőr-főkapitányság ügyeletese megerősítette.

Úgy tudjuk, a magáról megfeledkezett drukker a D1 és C7-es szektorok között egy kiskapun átmászva jutott be a szektorok előtti technikai zónába. Onnan a vendégszektor elé futott, ahol Loki-pólóját lobogtatva provokálta a vendégszurkolókat. Szemtanúk szerint a biztonságiak hamar közbeléptek, még mielőtt nagyobb balhé tört volna ki. A Loki-szurkolót végül ők adták át a helyszínen tartózkodó rendőröknek.

Dr. Dobó Dénes főhadnagy, megbízott szóvivő megkeresésünkre arról tájékoztatott, hogy a mérkőzésről egy 50 éves férfit állítottak elő rendbontás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, aki a nyomozóknak elismerte a bűncselekmény elkövetését. A debreceni férfi az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet – tette hozzá.

A rendbontó szurkoló tettéért a Btk. szerint akár 2 évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható.

Mint ismert, a találkozót 3-0-ra a vendég zöld-fehérek nyerték.



HBN-SZZSL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában