Hozzávalók:
- 0,5 kg csiperkegomba
- 2 natúr tömlős sajt
- 25 dkg feta sajt
- 20 dkg trappista sajt
A tócsnihoz:
- 0,5 kg burgonya
- 2 db tojás
- bors
- só
- fokhagyma
- ételízesítő
- kevés liszt
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
Megtisztítjuk a gombákat, a feta sajtot a tömlős sajttal kikeverjük, a trappista sajtot lereszeljük. A gombafejekbe betöltögetjük a sajtkrémet és tepsibe tesszük (egy pici olajat tehetünk alá). A megtöltött gombákat megszórjuk reszelt sajttal és pirosra sütjük. A tócsnihoz a burgonyát almareszelőn lereszeljük, majd hozzáadunk 2 tojást, fokhagymát, borsot, ételízesítőt, kevés lisztet, ezt összekeverjük, és forró olajban kis lapos fasírtformákat sütünk. A megsült gombával tálaljuk.
– Tóth Zoltánné, Nyírtelek –
A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .