A nap képe: konténerekkel akarták eldugni a Millenium Falcont

A nap képe: konténerekkel akarták eldugni a Millenium Falcont
© Forrás: Mashable / Google Maps
Nagy-Britannia – Csakhogy a Disney nem számolt azzal, hogy a Google Maps mindent lát.

A filmipar egyik jellemző szokása, hogy a premierdátumig minden fontosabb részletet igyekeznek takargatni egy adott filmből. Egy olyan megaprodukciónál, mint a Star Wars, ez hatványozottan így van. A lesifotósok és az állandó szivárogtatások miatt azonban piszok nehéz bármit is titokban tartani.

A Disney még konténereket is bevetett, hogy el tudja dugni egyik legféltettebb kincsét, a Millenium Falcont a London melletti Longcross Studios területén. Hogy mi ezzel a probléma? Nem számoltak azzal, hogy a Google műholdjai mindent látnak.

gif22

Az nem világos, hogy mikor készült a műholdfelvétel, vagy hogy a Disney pontosan mikor pakolta oda a konténereket. Annyit lehet tudni, hogy először júniusban vették észre, ezen a héten pedig felkapták a rajongók, akik így próbálhatják elütni az időt a legújabb Star Wars-film decemberi premierjéig.

Forrás: Mashable


Luke Skywalker az Ezeréves Sólymon settenkedik
Megjelent Star Wars: Az utolsó Jedik legújabb kedvcsinálója, amelyben mintha Skywalker titokban ólálkodna Han Solo hajóján, az Ezeréves Sólymon. A mozgalmas videó eddig még nem látott pillanatok mellett azt sejteti, hogy Luke Skywalker végül tényleg a vele kapcsolatban egyre többet emlegetett „sz...