A nagyhalászi ovál készen áll az Európa-bajnoki elődöntőre

Tavaly a felnőtt egyéni Eb-elődöntő remek versenyt hozott
Tavaly a felnőtt egyéni Eb-elődöntő remek versenyt hozott
Nagyhalász – Hét nemzet vaspapucsosai indulnak a párosok vetélkedésén; délelőtt edzés van.

Pénteken az utolsó csinosítgatások voltak hátra a Nagyhalászi Speedway Ringen, ahol minden készen áll arra, hogy szombaton remek versenyt vívhassanak a salakmotor páros Európa-bajnokság elődöntőjének résztvevői. Hét nemzet képviselői indulnak majd a huszonegy futamos megmérettetésen, a dobogóra állók jutnak a dániai döntőbe.

– Az eddigi eső nem okozott gondot a pályának, remélhetőleg szombaton remek idő lesz és színvonalas versenyt láthatnak majd a nézők. Bízom benne, hogy a magyar versenyzők kitesznek magukért és továbbjutást jelentő helyen végeznek – summázott véleményt Albók József pályatulajdonos, a versenyt rendező klub elnöke.

A beállítások fontossága

A magyar színeket hárman képviselik, Fazekas Dennis, Magosi Norbert és Benkő Róbert. A külföldiek közül elsőként a norvég Glenn Moi érkezett meg, majd sorra jöttek a többiek. Akik még nem versenyeztek a nagyhalászi oválon, azok a szombat délelőtti, tíz órakor kezdődő tréningen tesztelhetnek, sakkozhatják ki a legütőképesebb beállításokat, mert a délután fél négykor kezdődő versenyen a tét nem kicsi!

MLSporthírek