Megye I.: a nagy rivális Hajdúdorog otthonában a Nánás

Akt.:
A Hajdúnánás csapata a nyáron jól erősítő Nagyhegyes gárdáját látta vendégül, a megyei első osztályú futballegyletek vasárnapi fordulóján.
A Hajdúnánás csapata a nyáron jól erősítő Nagyhegyes gárdáját látta vendégül, a megyei első osztályú futballegyletek vasárnapi fordulóján. - © Fotó: Molnár Péter
Hajdúdorog – Daróczi Péter elárulta, a nánásiak a hajdúsági rangadón sem változtatnak a taktikájukon.

Szomszédvárak ütközetére kerül sor a Szertár Sportbolt megye I. 19. fordulójában: a Hajdúdorog a Hajdúnánás együttesét fogadja vasárnap 15 órakor. A hajdúdorogiakat a revánsvágy is fűtheti, hiszen az ősszel nagy pofonba futottak bele az ellenlábas otthonában, a Nánás 7–0-s gálát rendezett ellenük. Az eddigi meccsek a nánásiaknak sikerültek jobban, hiszen Daróczi Péter együttese harminckét pontot gyűjtött, ez a mennyiség az ötödik helyre elegendő. A házigazda termése már jóval „karcsúbb”, a dorogiak tizennyolc egységet zsebeltek be a bajnokságban, így az alakulat a tizenkettedik pozícióban szerénykedik.

Bunkerfutball kizárva

– Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez az összecsapás csak egy a sok közül, ám ugyanúgy készülünk, mint a többi bajnokira – kezdte a beszélgetés Daróczi Péter, a Hajdúnánás trénere. – Nyilván magasabb lesz a találkozó hőfoka, de a legtöbb játékosom már pályára lépett korábban ilyen rangadón. A nánási gárda mindenhol támadni akar, ezen a felfogásunkon a hétvégén sem változtatunk majd. Helyzetünket csupán kisebb sérülések és egy eltiltás nehezíti. A tavaszi idény során egy vereség mellett kétszer győzedelmeskedtünk, reményeim szerint a mérlegünkön a következő fellépés során tudunk javítani. Nincs okom panaszra az eddigi teljesítményünk miatt. Rendkívül egységes az alakulat, minden labdarúgó becsülettel teszi a dolgát, így nem meglepő, hogy örömmel dolgozom a klubnál.

HBN-BÁ