A munkahelyén fogták el a fiatal nőt, aki ittasan rongyolt bele egy másik autóba

Hajdúszoboszló, Derecske – A megalapozott gyanú szerint a derecskei nő ittasan okozott balesetet, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A nyomozás adatai szerint K. Adrienn 2015. szeptember 7-én 6 óra 15 perc körül Hajdúszoboszlón, a Hőforrás utcában közlekedett egy személyautóval, amikor hátulról nekiütközött egy másik járműnek. A nő ezt követően megállás, illetve segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A baleset során a másik személygépkocsi sofőrje, egy férfi az orvosi vélemény alapján nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A sértett a balesetről bejelentést tett a rendőrségre. A járőrök a helyszínen adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek alapján a balesetet okozó gépjárművet néhány órán belül megtalálták, majd azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves nőt. A rendőrök K. Adriennt a munkahelyén elfogták. Az intézkedés során a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a derecskei lakost, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya a gyanúsított ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészség részére megküldte.

– police.hu –


Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 könnyű, míg 1 súlyos sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 3 személyt fogott el, akik közül 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 16 személyt állítottak elő, köztük 7 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 14 esetben történt.
hirdetés