Helyi közélet

2014.10.28. 19:19

Debrecenben is skandáltak a netadó-ellenes tüntetők

Debrecen - „<em>Nem kell netadó</em>”, „<em>Orbán takarodj!</em>”, „<em>Ruszkik haza!</em>” – egyebek mellett ezeket a rigmusokat skandálta az a több száz ember, aki részt vett kedd este a főtéren tartott internetadó-ellenes tüntetésen.

Debrecen - „Nem kell netadó”, „Orbán takarodj!”, „Ruszkik haza!” – egyebek mellett ezeket a rigmusokat skandálta az a több száz ember, aki részt vett kedd este a főtéren tartott internetadó-ellenes tüntetésen. A demonstrálók elutasították a kormány kompromisszumos javaslatát, mely magánszemélyek esetében 700 forintban maximálná a világhálós adatforgalom adóját. Ehelyett a legtöbben ingyenes internetelérést követeltek.

Az egymást követő felszólalók közül többen is úgy vélték, hogy az internetadó valódi célja nem az államkassza gyarapítása. A hatalom igazából azt akarja elérni, hogy a polgárok csakis a cenzúrázott, mindent szépnek és jónak mutató, ingyenes állami és önkormányzati médiából tájékozódjanak.

HBN-OCs


Szóljon hozzá a Facebookon!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, script , facebook-jssdk ));

// ]]>

" data-width="466">

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában