A mosoly visszatér…

A Kazincbarcika és Kistérsége Nagycsaládos Egyesület (KNE) január végén tartotta közgyűlését – közölte lapunkkal Vassné Zsóka elnök.

A közgyűlésen áttekintették a tavalyi évben történteket. Megköszönték a régi vezetőség munkáját és új vezetőséget választottak. Az új vezetés az egyesület működéséhez szükséges anyagi feltételeket önkormányzati, városban és környékén működő cégek adományaiból, valamint pályázatokból kívánja előteremteni.

Az újonnan megválasztott elnök ismertette a 2006. évi programját, amely azt mutatja, hogy mozgalmas év elé néz az egyesület. Elindítanak egy fórumsorozatot „Kérdezzük meg!” címmel, ahol az aktuális, családokat érintő kérdéseket tesznek föl illetékes szakembereknek és arra várják  a válaszokat.

Babakiállítás tavasszal

Az elnök gondoskodik arról, hogy a fórumok időpontjáról mindig időben értesüljenek. Hiszen nem csak az egyesület tagjait várják, hanem másokat is, akiket éppen érdekel a soron lévő téma. Tavasszal babakiállítást rendeznek a városban, ahová várják a különleges, szép, csúnya, vagy valamiért más babákat. Ezeket kölcsönkérik a felajánlóktól, amiket természetesen a kiállítás után visszaszolgáltatnak.

Továbbra is várják a nagycsaládosok jelentkezését az egyesület soraiba, Kazincbarcikáról és a környező településekről. Érdeklődni: 0620/918-9182 Az egyesület szlogenje: „A mosoly, amelyet küldesz, visszatér hozzád!”

B. Gy.