A mindent (le)verő Manga

A mindent (le)verő Manga
A következő ajánló egy kicsit eltérvén az eddigiektől, nem Pc, hanem
X-Box 360 konzolra megjelenő játékról fog szólni. Ez a különleges játék a manapság egyre népszerűbb Manga világába kalauzol el minket.

Biztos vagyok benne, hogy mindenki találkozott már ezzel az egyedi stílussal, még akkor is, ha nem tud róla. Számtalan sorozat, mozi, képregény ( tudják jobbról balra lapozva! ) kártya és figura képében. Ennek a stílusnak talán a legnépszerűbb tagja a Naruto sorozat. Nem véletlen ezért, hogy üzleti lehetőséget látván benne, a nagyobb játékgyártók is felfigyeltek rá.

Korábbi tesztjeink
 • Nálunk járt a a Gears of War
 • NFS: Gumiszag és harc az utcán
 • Teszteltük a Call of Duty 4-et
 • Három a SanDisk igazság
 • El is készült az X Boksz 360 konzolra a Naruto:  Rise  of  a  Ninja. Ebben a világban a nindzsák képviselik az erőt. Főhősünk Uzumaki Naruto egy nindzsa-tanonc, aki a ninjutsu művészetét igyekszik elsajátítani társaival – Sakura-val és Sasuke-vel. A trió oktatójuk, Kakashi útmutatásait követi, aki segít nekik szembenézni egy sor rémisztő és veszélyes kihívással és teszttel.

  Kalandjaik során az ifjú nindzsák sok pozitív emberi értéket és tulajdonságot ismerhetnek meg, melyeket az ifjú játékosok is hasznosíthatnak két játék közötti életükben. A játék úgy van megszerkesztve, hogy az igazi rajongók nosztalgiával tekinthetnek rá, hiszen az első nyolcvan részből merítettek ihletet az alkotók, azonban aki nem ismerné az előzményeket az is könnyen bekapcsolódhat a történetbe. A gyermek Narutó legfőbb célja, hogy egyszer Hokage (nagykutya ) legyen, ehhez azonban a falusiak jóindulatát és elismerését kell kivívnia, akik jelenleg csak egy koszos kis árvát látnak benne. Olyan ez, mint a régi idők szerepjátékában az Orientálban a hírnévpont volt. Az egyszemélyes mód az első órában egy kicsit nehezen indul. ( pálya bejárás, tárgy összeszedés stb), azonban akár egy igazán jó könyv, idővel felpörögnek az események.

  Érdekesség és egyben nehézség, hogy a harcok viszonylag gyorsan követik egymást, azonban az egészség szinted nem töltődik vissza azonnal egy győztes csata után. Abban az esetben, ha alulmaradnánk egy harcban, akkor sincs probléma, hiszen lehetőségünk van gyűjteni memoklippeket, melyeket ebben az esetben jó ütemben elindítva inspiráló emlékképeket kapunk ezzel túlélvén a szorult helyzetet. Ha különleges dolgokat akarunk véghezvinni, mint például a falon mászni, vízen járni, klóónozni magunkat, vagy csak egyszerűen a falusiakat akarjuk boldoggá tenni, akkor folyamatosan tanulnunk kell az új Jutsu-kat. Ezekkel a képzettségekkel leszünk képesek véghezvinni mindezeket. Játéktechnikailag ez azt jelenti, hogy a bal gomb folyamatos nyomvatatása mellett mozgatjuk a két irányítókart és ezzel a mozdulatsorral aktiváljuk a jutsu-inkat.

  A multiplayerben tizenegy játszható karakter közül választhatunk, és miközben a harcok nem túl bonyolultak, mint más hasonló játékban, mégis pörgők és élvezetesek. A támadó jutsuk használatukkor minijáték indul (karakterenként különböző) amiben a támadó és a védekező fél az okozott sérülés mértékének meghatározásáért verseng. A naruto játék offline változatban játszhatunk egy-egy elleni meccseket és indíthatunk versenyeket is. Online változatban szintén megküzdhetünk valaki mással is, vagy élvezhetjük a Forest of Death Exam nyílt versenyét. Összességében épp olyan kellemes a játék, mint amire egy igazi rajongó számíthatott. Szép grafikai megoldások, könnyű játszhatóság, pörgő eseménysor. Végigjátszásához 8 óra elegendő.

  Forrás: Camelotpláza

  Címkék: , , ,  hirdetés