A Mezei-Vill nyerte a rangadót, előzött a tabellán

Akt.:
A Mezei-Vill nyerte a rangadót, előzött a tabellán
© Fotó: Derencsényi István
Berettyóújfalu – Sikerének hála a tabella harmadik helyéről várhatja a folytatást az Újfalu.

A Magyar Kupa elődöntőjébe jutás kiharcolása után a bajnokságban is komoly csata várt az MVFC-Berettyóújfalu csapatára: hétfőn este a Dunaferr otthonába látogattak Turzó József tanítványai. A férfi futsal NB I. 13. fordulója előtt az újvárosiak a harmadik, míg az újfaluiak a negyedik helyen álltak a tabellán, tehát közel sem volt mindegy, melyik egylet tud nyerni.

Ennek szellemében léptek pályára a csapatok: egyértelműen a vendégek kapták el jobban a fonalat, Rábl János lövése a lécen csattant, míg Nagy István bombáját a hazaiak kapusa ütötte ki. Idővel a Dunaújváros is magasabb fokozatra kapcsolt, de hiába, a 11. percben Sánta János vezetést szerzett az övéinek. Még szünet előtt növelni tudta előnyét a Mezei-Vill, Gál István fejezett be eredményesen egy szép akciót.

A második félidőben sem tétlenkedtek a csapatok, rengeteg helyzet alakult ki, de az újabb találat nem akart összejönni. Aztán a 36. minutumban büntetőből szépített Fehér Zsolt társasága, egyenlíteni azonban már nem tudtak az újvárosiak. 2–1-es sikerüknek hála feljöttek a harmadik helyre Trencsényi Jánosék, akik legközelebb pénteken 19.30-tól a második Haladást fogadják.

HBN


A tények

Dunaferr DF Renalpin FC–MVFC-Berettyóújfalu 1–2 (0–2)

Dunaújvárosi Sportcsarnok, vezette: Farkas B.

Dunaferr: Hegedűs F. – Klacsák B., Schrancz B., Fekete R., Hosszú Á. Csere: Reveland Z., Bognár B., Aradi Cs., Nagy A., Friedrich D., Varga Cs., Ivacs G. Vezetőedző: Fehér Zsolt

MVFC: Tihanyi Cs. – Trencsényi J., Szabó P., Gál I., Dávid R. Csere: Mezei D., Nagy I., Klochko D., Rábl J., Stanic S., Vulovic D., Sánta J. Vezetőedző: Turzó József

Gól: Schrancz B. (36.), illetve Sánta J. (11.), Gál I. (19.)

Sárga lap: Hosszú Á. (31.), Fekete R. (38.), illetve Nagy I. (8.), Klochko D. (34.), Dávid R. (36.)

hirdetés