A Mezei-Vill és a DEAC is hengerelt

Berecz Zsolt újfent oroszlánrészt vállalt, a futsalos ezúttal négyszer volt eredményes.
Berecz Zsolt újfent oroszlánrészt vállalt, a futsalos ezúttal négyszer volt eredményes.
Hajdú-Bihar – Akár a rájátszás első fordulójában, a hajdúságiak ismét nyertek a Szeged és a Veszprém ellen.

Az NB I-es bajnokság rájátszásának hatodik fordulójában megint találkozott egymással az MVFC és a Szeged, illetve a Veszprém és a DEAC. A felek már a play off első körében is „randevúztak”, ahogy arról beszámoltunk, akkor az újfaluiak 10–3-ra, a debreceniek pedig 7–4-re tudtak győzedelmeskedni – amint azt sokan remélték, az újabb találkozók újabb sikereket hoztak.

Gólt sem kaptak

A csereként beállt válogatott futsalos, Trencsényi János hamar megszerezte a vezető gólt a szegediek ellen, az előnyt a félidő végéhez közeledve Gál István növelte, így 2–0-s vezetésnél vonulhattak pihenőre a házigazda újfaluiak. A folytatásban Trencsényi duplázott, illetve Rábl János is betalált, ami azt jelentette, simán, kapott gól nélkül, 4–0-ra hozták az alapszakaszt a negyedik helyen záró Szeged elleni összecsapásukat Turzó József tanítványai. Az MVFC pénteken 19.30-tól újból hazai pályán szerepel, akkor pótolja be ugyanis a hajdúsági egylet a második fordulóból elhalasztott Colorspectrum Aramis elleni meccsét.

Elsöprő siker

A cívisvárosiak ismét gólparádét rendeztek, Darányi Antal tanítványai összesen kilencszer vették be a veszprémiek kapuját, a győzelemből Berecz Zsolt újfent oroszlánrészt vállalt, a futsalos ezúttal négyszer volt eredményes. Már az első játékrészben záporoztak a lövések, ugyan a 13. percben még 2–2-t mutatott az eredményjelző, a szünetre azonban magabiztos előnyre tett szert a vendég DEAC, 5–2-nél jött a szusszanó. A második etapban is folytatták a csapatok a gólgyártást, főként a debreceniek brillíroztak, akik végül meg is nyerték a találkozót 9–4-re.

HBN


MVFC-Berettyóújfalu–UTC Futsal Team Szeged 4–0 (2–0)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok.
 

Vezette: Nagy Róbert.

MVFC: Pallai G. – Lovas N., Nagy I., Szabó P., Rábl J. Csere: Gál I., Siska G., Trencsényi J., Tihanyi Cs., Sánta J., Szécsi B., Kiss A.
Vezetőedző: Turzó József.

Szeged: Tombácz R. – Trucz Zs., Hegyesi Zs., Dürgő P., Juhász I. Csere: Béry I., Csamangó T., Csonka G., Pöszmet T., Puskás Cs.
Vezetőedző: Brinszky Adrián.

Gól: Trencsényi J. (4., 24.), Gál I. (14.), Rábl J. (30.).

Sárga lap: Hegyesi Zs. (1.).


1. FC Veszprém–DEAC Futsal Club 4–9 (2–5)

Veszprém.

Vezette: Kovács Gábor.

Veszprém: Varga T. – Bényi K., Leitold T., Tatai J., Molnár I. Csere: Kasza V., Pálfi R., Tar T., Hazuga S., Farkas L., Vas F., Udvardi M.
Vezetőedző: Németh Gábor.

DEAC: Szalánczi Z. – Angyalos A., Fekete V., Nagy I., Berecz Zs. Csere: Mezei D., Ponczok T., Kovács I., Tar G., Milbik K.
Vezetőedző: Darányi Antal.

Gól: Molnár I. (8.), Pálfi R. (11.), Leitold T. (27.), Bényi K. (29.), illetve Nagy I. (5.), Berecz Zs. (13., 16., 19., 35.), Angyalos A. (17., 25.), Fekete V. (26., 30.).

Sárga lap: Farkas L. (9.), Tar T. (15.), Molnár I. (23.), Pálfi R. (36.).

Piros lap: Tatai J. (19.), illetve Ponczok T. (26.).Sporthírek