A megye II-ben eldőlt a végső sorrend: a Tiszacsege a bajnok

A megye II-ben eldőlt a végső sorrend: a Tiszacsege a bajnok
Ezen a hét végén rendezték a megye II-es rájátszás második mérkőzéseit.

A bajnoki címért a Tiszacsege és a Blondy-Esztár volt harcban, és végül a nagy küzdelemből a csegeiek jöttek ki jobban, övék lett az arany. A harmadik pozícióért is ment a harc, Kismarja és Vámospércs párviadalában a Marja bizonyult jobbnak, és szerezte meg a bronzérmet. A részleteket tekintse meg portálunkon.

Megye II. rájátszás a bajnoki címért, 2. mérkőzés


Blondy-Esztár-Tiszacsege 4-4 (3-3)
500 néző, vezette: Sápi Cs. (Áncsán Gy., Tar J.).
Blondy-Esztár: Cseh T. – Tóth T., Papp Á., Papp B. (Tóth I.), Varga Cs., Alimán J., Vajas V. (Góz J.), Kónya J., Pellei E., Tóth V. (Ajtai R.), Kovács P. Edző: Gere Csaba.
Tiszacsege: Nagy I. Cs. – Bálega Cs., Monoki A., Sípos J., Tóth T. (Bajusz J.-Szűcs L.), Bodnár I., Samu T. (Nagy II. Cs.), Ladányi D. (Kigler I.), Burkó Z., Nagy K., Nagy L. (Kecskés R.). Edző: Szűcs Lajos. Gól: Pellei E. (3), Papp Á., illetve Ladányi D. (2), Samu T., Nagy II. Cs. Jók: mindenki, illetve mindenki.
Gere Csaba: – Csak gratulálni tudok mindkét csapatnak, színvonalas, jó mérkőzést játszottunk. Nagyon sajnálom, hogy lemaradtunk az első helyről, megérdemelte volna a csapat, a vezetőség, a település és a szurkolók. Minden labdarúgásban résztvevőnek jó pihenést kívánok a nyárra.
Szűcs Lajos: – Felejthetetlen pillanatokat éltünk át a bajnoki cím megszerzésével, amihez egy nagyon jó csapatot kellett legyőznünk. Szívvel-lélekkel küzdöttünk, szereztünk négy gólt, és bár az eleje nagyon meleg volt, felálltunk a padlóról, így bajnoki győzelmünk mindenképp megérdemelt. Köszönjük azoknak, akik ehhez a lehetőséget megteremtették.

Rájátszás a harmadik helyért, 2. mérkőzés


Kismarja-Vámospércs 0-1 (0-1)
300 néző, vezette: Darányi A. (Dobi J., Könnyű Zs.).
Kismarja: Gáti R. – Zsigmond Cs., Farkas I., Szilágyi L., Farkas B., Szép Sz., Kovács K., Tóth K., Czifra J. (Bordás J.), Székely Zs., Gáll S. (Tasi I.). Edző: Szép Sándor.
Vámospércs: Kovács A. – Nagy L., Kiss I., Balogh S., Nagy J., Méhész A., Vietorisz J., Halász S., Führer L., Szőke R., Károlyi II. A. Edző: Oláh Sándor. Gól: Nagy J. Jók: mindenki, illetve mindenki.
Szép Sándor: – 28 csapatból sikerült a 3. helyezést megszereznünk, ami igen nagy dolog a mi életünkben. Köszönöm a csapatnak egész évben nyújtott teljesítményét. Köszönjük a polgármester úrnak, képviselő testületnek, helyi vállalkozóknak, támogatóknak és lelkes szurkolóinknak, hogy az egész szezonban mögöttünk álltak és biztosították a nyugodt hátteret. Sok sikert kívánunk Vámospércs csapatának!
Oláh Sándor: – Gratulálok a csapatnak az egész évi teljesítményéhez. Sajnos adtunk 80 perc előnyt a múlt héten Kismarjának, ők éltek is vele. Gratulálok Kismarjának! Mindenkinek jó pihenést kívánok a nyári szünetre.