A második meccsen is döntetlent játszott a Loki

Debrecen – A DVSC az élvonalba feljutó Kisvárda ellen játszotta szombati második edzőmérkőzését a Debreceni Labdarúgó Akadémián, a délelőtti, Balmaz elleni 2-2-es döntetlen után ismét ikszeltek Herczeg Andrásék.

DVSC-Kisvárda 0–0

Debreceni Labdarúgó Akadémia. Vezette: Nagy N.

DVSC: Kosicky (Kovács P., 78.) – Cikos, Kinyik, Szatmári, Kobin – Bódi, Haris (Csősz, 78.), Tőzsér, Varga – Takács, Könyves (Calvente, 58.)

Kisvárda: Zöldesi (Felipe, 46.) – Lukenchuk (Hej, 54.), Izing, Partsvania (Mitosevic, 46.), Berios (Jánvári, 65.) – Protic (Grihozij, 72.), Melnyik, Misics, Karaszjuk (Vári, 46.) – Ilics, Sassá (Kovácsréti, 58.)

Sárga lap: Partsvania (16.)


Vasyl Kobin és Erik Cikos
Debrecen - Válogatott játékosokkal erősödhet a Debrecen? A DVSC szombaton két edzőmérkőzést is játszik a Debreceni Labdarúgó Akadémián. Délelőtt fél tizenegytől a Balmazújváros együttese volt az ellenfél (2-2), míg 17.30-tól a Kisvárda lesz az ellenfél. Információink szerint a délutáni találko...

Debrecen - Térdszalagszakadás gyanújával szállította el a mentő a DVSC házi gólkirályát, többet csak a holnapi vizsgálat után lehet tudni az állapotáról. Az NB II-es Balmaz Kamilla Gyógyfürdővel játszotta szombaton az első edzőmérkőzését a DVSC együttese Pallagon. Az első játékrész Haris Tabak...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek