A második hely a szombati meccs tétje

Tisza Tibor
Tisza Tibor - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Az ezüstérmes pozícióban elhelyezkedő Újpest a harmadik Lokit fogadja szombaton.

Két bajnoki, két győzelem, hat rúgott és nulla kapott gól – ez a DVSC-TEVA idei mérlege az OTP Bank Ligában, melynek köszönhetően a csapat a hetedik helyről a dobogó harmadik fokára ugrott. Szakály Péterék mindkétszer a Nagyerdei Stadionban léptek pályára és a Vasast 4–0-val, a Paksot pedig 2–0-val küldték haza. Kijelenthető tehát, hogy jól sikerült a társaság tavaszi rajtja, de a neheze még csak most következik.

Javulni akarnak

Szombaton 15 óra 30 perckor az Újpest FC lesz a hajdúságiak ellenfele a fővárosban, a lila-fehérek egyetlen ponttal előzik meg a Lokit a tabellán, vagyis a vendégek sikere esetén helyet cserélnek a felek. A lilák ebben az évben előbb 1–0-ra legyőzték a Videotont a Szusza-stadionban, a múlt héten pedig 1–1-es döntetlent játszottak az MTK-val, ugyancsak hazai környezetben.


Ön szerint mi lesz az Újpest - DVSC-TEVA mérkőzés végeredménye?

  • Minimális különbséggel lesz jobb a Debrecen (53%, 54 Votes)
  • Döntetlen (23%, 23 Votes)
  • Sima Loki-siker (15%, 15 Votes)
  • Egy góllal nyernek a hazaiak (8%, 8 Votes)
  • Fölényes újpesti győzelem (2%, 2 Votes)

Total Voters: 101

Loading ... Loading ...

Az újpestiek honlapján az MTK-nak gólt rúgó Nemanja Andrics szólalt meg a DVSC elleni meccs kapcsán, a játékos szerint az előző fordulóban mutatott teljesítményükhöz képest javulniuk kell, ebben az esetben megszerezhetik a három pontot a Debrecen ellen, ami egyértelműen a céljuk.

A két alakulat október harmadikán nézett farkasszemet legutóbb egymással, a Nagyerdei Stadionban 1–1-es végeredmény született. Akkor a hazaiak vezetőgólját Tisza Tibor szerezte a 28. percben, a vendégektől az azóta már eligazolt Diagne válaszolt.

HBN
hirdetés