A második félidőben „rendezték le” a Fradit

Budapest, Berettyóújfalu – A Népligetben, az FTC ellen vívta meg utolsó előtti alapszakasz-meccsét a férfi futsal NB I-ben az MVFC-Berettyóújfalu. Pénteken késő este feszültek egymásnak a felek, mindkét oldalon akadtak hiányzók, a hazaiaktól Nagy és Karacs nem volt bevethető, míg a Mezei-Villnél Rábl és Kondás eltiltás miatt „maradt ki”.

Nem estek egymásnak a csapatok, lazább iramban zajlott a találkozó, mígnem Szabó megszerezte a vezetést az Újfalunak a 13. percben. Hamar egyenlített a Fradi, mely 2–1-es vezetésről várhatta a második félidőt. Szünet után sem egyből pörögtek fel az együttesek, de aztán beindult a gólgyártás. A 28. minutumban mindkét gárda betalált, majd átvették az irányítást a hajdú-bihariak, akik olyannyira belejöttek, hogy kiütéses, 7–3-as sikert arattak.

HBN


FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA–MVFC BERETTYÓÚJFALU 3–7 (2–1)

Népliget, 200 néző, vezette: Kovács (Tihanyi, Moldván)

FTC: Borsi – Safar, Komáromi, Birinyi, Andorka. Csere: Sikur (k), Szabó Zs., Horváth B., Cséka, Szegő, Lak, Kulik. Vezetőedző: Csernai Gábor

MVFC: László M. – Kovács I., Gál I., Trencsényi, Szabó P. Csere: Tihanyi (k), Nagy B., Magyar Sz., Nagy I., Harmati, Nagy D., Békési

Vezetőedző: Trencsényi János

Gól: Safar (15.), Horváth B. (18.), Szabó Zs. (28.), illetve Szabó P. (13.), Kovács I. (28., 30.), Szabó Zs. (29., öngól), Gál I. (34., 37.), Harmati (39.)