A második félidőben hengerelt a Mezei-Vill

8-1-re ütötték ki a Haladást.
8-1-re ütötték ki a Haladást. - © Fotó: HBN
Berettyóújfalu – Szünetben még csak 1-0-ra vezettek az újfaluiak, akik aztán rákapcsoltak.

A Swietelsky-Haladás VSE ellen kezdte meg a felsőági rájátszást az MVFC-Berettyóújfalu.

Az élvonalbeli futsalbajnokság alapszakaszában oda-vissza verte a Mezei-Vill a szombathelyieket – a Turzó-gárda jó szokásához híven ezúttal is sikerrel járt, 8-1-re ütötték ki Rábl Jánosék a Haladást. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, mindkét oldalon akadtak helyzetek, ám nehezen született csak meg az első gól. Három perccel a szünet előtt aztán Nagy Tamás szerezte meg a vezetést a hazaiaknak.

A pihenőt követően Rábl növelte az előnyt, azonban hamar szépítettek a vendégek. Aki ekkor azt hitte, maradt esélyük a Vas megyeieknek, az tévedett, ugyanis beindultak az újfaluiak. Nagy és Rábl szórták a gólokat, mellettük pedig Sánta János és Hajdu Zsolt is betalált, végül nyolc találatig jutottak a hajdú-bihariak.

Sikerrel vívta meg tehát első meccsét a play offban az MVFC, mely számára szombaton a Magyar Kupa elődöntője következik, méghozzá a Rába ETO ellen.

HBN


MVFC-Berettyóújfalu – Swietelsky-Haladás VSE 8-1 (1-0)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, 300 néző, vezette: Kujbus László, Flinta Zoltán, Csatári Tibor

MVFC : Tihanyi Cs. – Lovas N., Nagy T., Dávid R., Rábl J. Csere: Komáromi P., Szabó P., Gál I., Trencsényi J., Sánta J., Mezei D., Birinyi B., Hajdu Zs. Edző: Turzó József

Haladás: Tyukász P. – Horváth P., Vidák B., Öreglaki N., Gyurcsányi Zs. Csere: Matyi B., Hegyesi Zs., Németh P., Hajmási M., Biró R. Edző: Angulo Lopez Marco Antonio

Gól: Nagy T. (17., 28., 37.), Rábl J.(25., 31., 32.), Sánta J.(39.), Hajdu Zs. (33.), illetve Hegyesi Zs. (27.)

Sárga lap: Horváth P. (31.)