„A mai győzelmünket a Hajdúsámson fiatalon elhunyt labdarúgójának, Tassonyi Dánielnek ajánljuk!”

„A mai győzelmünket a Hajdúsámson fiatalon elhunyt labdarúgójának, Tassonyi Dánielnek ajánljuk!”
© Fotó: Derencsényi István
Hajdú-Bihar – Pénteki mérkőzést rendeztek a labdarúgó megyei első osztály huszonharmadik fordulójában. Íme a tények!

DASE–Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E. 1–2 (0–1)

80 néző Vezette: Erdélyi T.(Németh M., Jóni T.)

Debrecen: Faragó Á. – Kiss L.(Horváth P.), Tornyai V., Pálmai Cs., Pázmándi D., Jeney D.(Barcza Á.), Varga V., Dobos Á.(Pazonyi A.), Kovács M., Nahhas R.(Rácz N.), Molnár B.(Dér I.) Edző: Dér István.

Hajdúsámson: Bíró T. – Mertin L.(Biri B.), Halász Z., Molnár Á.(Mertin D.), Béke F., Kubán Z., Szabó B., Gyöngy T., Dávid T.(Bacskai A.), Illés J.(Csatári D.), Varga S. Edző: Halász Zoltán.

Gól: Tornyai V., illetve Béke F., Illés J. Jók: Tornyai V., Kovács M., illetve Mindenki.

Dér István: –Hetek óta tartó sikertelenségünk továbbra is kísért minket. A játékrész döntő többségében nálunk volt a labda, viszont az ellenfél veszélyes kontrákkal válaszolt, aminek meg is lett az eredménye és ugyebár ezt a játékot gólra játsszák.

Halász Zoltán: –Ellenfelünk meddő mezőfölényben játszott, többet birtokolta a labdát, de kontráinkból több óriási ziccert is sikerült kialakítanunk, amiket sajnos sorra ki is hagytunk, így magunknak tettük izgalmassá az utolsó tíz percet. A lényeg, hogy mégis megnyertük a mérkőzést. A mai győzelmünket a Hajdúsámson fiatalon elhunyt labdarúgójának, Tassonyi Dánielnek ajánljuk! Őszinte részvétünk!