„A mai fiataloknak könnyebb elhelyezkedni, mint 5-6 éve”

Állásbörzét tartott a Napló a Hallban
Állásbörzét tartott a Napló a Hallban - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Arról kérdeztük olvasóinkat, milyen tapasztalatokat szereztek az állásbörzén.

Ozsváth Alexandra, álláskereső

ozsvath-alexandraallaskeresovalamilyen-e

Valamilyen érdekes, kreatív munkát keresek. Az itteni felhozatalból a gyártástechnológia jöhet szóba. De ipari üzemben, vagy kereskedelemben nem szívesen helyezkednék el.

Nagy Olga, tanár

nagy-olgatanara-balashazybol-kisertem-id

A Balásházyból kísértem ide két osztályt. Két élelmiszeripari technikusnak tanuló diákom konkrét állásajánlatot is kapott. A mai fiataloknak könnyebb elhelyezkedni, mint 5-6 éve.

Barna Emese, álláskereső

barna-emeseallaskeresoerdemes-volt-eljon

Érdemes volt eljönni, ugyanis több nagy cég képviselteti magát. Találhat az ember magának olyan munkát, amilyet keres. Érettségim van és adminisztrációs munkát keresek. Kaptam ajánlatot.

Nagy Kinga, álláskereső

nagy-olgatanara-balashazybol-kisertem-id

Nagyon sokoldalú itt a munkaválaszték. Itt mindenki roppant kedves és segítőkész. Mivel személyesen is lehet kérdezni, sokkal egyszerűbb, jobb így munkát keresni, mint az interneten.

Bordás Gergő, álláskereső

bordas-gergoallaskeresoen-mar-dolgoztam-

Én már dolgoztam egy hónapot itt Debrecenben egy légitársaságnál, nagyon stresszes volt és nem tetszett. Most olyan munkát keresek, ahol az angol nyelvtudomásomat tudnám kamatoztatni.

HBN|Fotók: Molnár Péter


Fotó: Molnár Péter
Debrecen - Több száz munkát kereső és 30 munkaadó vett részt a 2. Napló Állásbörzén. – Új gyárak épülnek, rengeteg cég és vállalkozás költözött Debrecenbe az utóbbi időkben. Ez a dinamikus gazdasági fejlődés szinte megköveteli, hogy ilyen eseményeket hozzunk létre – jelentette ki a debreceni Nagy...
Fotó: Molnár Péter
Debrecen - Több száz munkát kereső érdeklődő és 30 munkaadó vett részt a 2. Napló Állásbörzén. Nézz körbe 360 fokban! A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hog...