haon-sportoldal

2008.12.22. 17:45

Gátolt a túlzott akarás

<p>A DKSE utolsó mérkőzésén döntetlent játszott a Mezőkövesd ellen.</p>

Az idei utolsó mérkőzésüket játszották a debreceni férfi kézisek szombaton, bár győzelmi szándékkal indultak Mezőkövesdre, végül döntetlennel térhettek haza. – Egy szoros, izgalmas meccset játszottunk, de nem voltunk elégedettek a teljesítménnyel – nyilatkozta Gúnya Péter. Háromgólos előnynél jobban nem tudott elmenni a DKSE a hazaiaktól, még annak ellenére sem, hogy több megindulása is volt Kelcsevicséknek, amit végül elrontottak, így felzárkózhatott a Mezőkövesd. – A túlzott akarat gátolt bennünket, ennek tulajdonítható, hogy sok technikai hibával és idegesen játszottunk az elején. Ha ekkor jobban koncentrálunk, akkor elhúzhattunk volna a hazaiaktól. A meccs legvégén még volt egy lehetőségünk a győzelem kiharcolására, de nem sikerült betalálnunk Tóth hálójába, így maradt a döntetlen.

A gárda hat gólt is köszönhet Péternek, aki ugyan saját teljesítményével elégedett, de ez elmondása szerint nem sokat ér, ha a csapat nem szerzi meg a tervezett pontokat. – Magammal elégedett vagyok, de ez nem sokat számít a csapatnak; boldogabb lennék, ha győzelemmel térhettünk volna haza – nyilatkozta.

Kovács Mihály edző meccsértékelésében elmondta, az első negyedórában lett volna lehetőségük a nagyobb előny megszerzésére, de nem éltek vele, így egy ki-ki mérkőzésen végül döntetlen született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!