Helyi közélet

2015.10.05. 14:13

Itt van az első ingyenes időskori szűrőcentrum

Debrecen - Az idősek világnapján, október 1-jén megnyitott az ország első ingyenes időskori szűrőcentruma Debrecenben.

Debrecen - Az idősek világnapján, október 1-jén megnyitott az ország első ingyenes időskori szűrőcentruma Debrecenben.

A Bem téri egészségközpontban mindenki számára térítésmentesen vehetők igénybe a legkülönbözőbb szakorvosi szűrések, tanácsadások, sorban állás nélkül, magánrendelői körülmények között.

A szűrések mellett szakorvosi előadások és tematikus programok, egy-egy kiemelt egészségügyi téma köré szervezett vizsgálatok is bővítik a centrum szolgáltatásait, így idén szerveznek még unoka-nagyszülő egészséghetet, amikor a gyerekeket nagymamáikkal, nagypapáikkal várják együtt különböző vizsgálatokra, de lesz táplálkozáshét is, amikor elsősorban a táplálkozásból eredő egészségügyi problémákra hívják fel – vizsgálatokkal és tanácsadásokkal – a figyelmet. Az egészségközpontban októberben már csaknem 20 szakterület szakorvosa fogadja azokat, akik tenni szeretnének egészségükért, s az előzetes tapasztalatok és igények alapján már az első hónapban több száz bejelentkezőt várnak a Bem tér 14. szám alá.

HBN


Időpont kérhető: [email protected] vagy 06-52/537-662


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában