Bulvár, celeb

2008.04.25. 13:16

Kocsmai sörözés 2 300 forintos órabérért - Ivótársat keresnek

<p>Mike Hammond falujának postahivatalában tett ki hirdetést: ivótársat keresett édesapjának. <A href="http://www.videonezo.hu/members.harry_callahan/Fodrasz-vicc-video-sor-reklam_1.avi/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A>&#160;<A href="http://www.videonezo.hu/members.darios/sorivobajnok.avi/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

A vállalkozó kedvűnek a 88 éves idősek otthonában élő Jacket kell kísérnie Dél-Anglia kocsmáiban – írja a Reuters. A pályázat nyertese utazási- és fogyasztási költségein túl 7 fontot (2 300 forintot) kap óránként.

A jelentkezők közül végül kettőt választott ki, egy nyugdíjas orvos és egy veterán fog osztozkodni a feladaton. „Így édesapám hetente többször is fog tudni inni egy pofa sört. Háromszor az új barátaival, kétszer velem” – mondta Hammond.

„Vissza akarok adni neki egy darabot régi életéből.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!